Your Truman Show
Vă mai aduceţi aminte de tragedia lui Truman Burbank? The Truman Show? Cel care involuntar a “jucat” rolul principal într-un program de divertisment, reality show, timp de 10,909 zile. Înconjurat de oameni falşi, natură falsă, atitudini false, petrecîndu-şi o bună parte din viaţă într-un pavilion masiv de filmări, fără a realiza acest fapt. Păi, Truman is back.
Truman s-a întors, numai că în alte circumstanţe, locul de acţiune este cel care te înconjoară, iar eroul principal – Truman – eşti tu. Vorbesc despre video live blogging, un serviciu oferit de YourTrumanShow.com
Ideea acestui proiect a reieşit din tendinţa utilizatorilor de a publica în internet filmuleţe despre viaţa lor personală. Eventual YourTrumanShow.com nu este altceva decît un alt Youtube, numai că acesta pune accentul mai mult pe colecţionarea istorioarelor ce au loc zi de zi în vieţile omeneşti.
Proiectul se află pînă cînd în beta testare, dar deja puteţi vedea nişte exemple şi să vă imaginaţi cum va arată YourTrumanShow în viitor, după lansare în mase. Trist.
Nu ştiu pe cine poate să-l intereseze viaţa personală a oricărui Chris, Dora, Leila, Elena, Tolia sau mai ştiu eu cine acolo, în afară de cei apropiaţi. Majoritatea oamenilor au o viaţă plictisitoare, şi nu cred că problemele zilnice ar putea genera un interes. În acelaşi timp, acest proiect este un stimulator bun pentru persoanele creative, care pot genera idei din nimic. Astfel, YourTrumanShow.com poate deveni pentru ei o cale spre recunoaştere a talentului lor. Îndrăzniţi?!
P.S. Acum, scriind aceste rînduri, mi-au venit nişte idei… care ar putea fi realizate în cadrul acestui proiect, le notez, am să intru peste jumate de an să văd dacă s-a gîndit cineva la ceea ce m-am gîndit eu. Mai pe scurt testez abilităţile mele de proroc:))
subiectul este interesant, intradevar in moldova e mai greu sa faci bani din online. eu am incercat si mai incerc, dar singur e mai greu
Vitalie, am ris mult despre intentiile tale referitor la “mănăjerii şi admini” :))) , dar asta e adevarul ;)
Îi drept și ai scris.
iTineret?
Eugen, ce iTineret?!
Nu îmi dau seama despre ce e vorba.
avea tatniu, dumnezeu sa-l ierte, o vorba la tema asta: “no publicity – no prosperity”.
scurt, clar, si cuprinzator.
;)
Pingback: Pioneratul twitterului
Pingback: Pioneratul twitterului
Da, asta e bine. Insa am inteles ca Angello nu ofera deloc conditii privelegiate celor care initiaza proiecte finantate de ei iar Simpals ofera expertiza locala, pe cind un startup de succes are nevoie de expertiza si experienta internationala…
Artur, da ceea ce ai menționat e un neajuns clar. E nevoie de colaborare și de schimb de exeperiențe măcar cu vecinii. Am putea învăța multe lucruri interesante.
Pingback: Temă pentru acasă
Stiu ca e greu de acceptat dar din pacate este o discrepanta ft mare intre cererea de afaceri si calificare…sau mai explicit…persoanele care ies de pe bancile universitaii nu dispun de abilitatile necesare.
din pacate, noi nici la unskilled labor force nu prea facem fata… in discutii cu cei de la draexelmaer si lear, doua compaii care au creat cca 3000 de locuri de munca si o industrie care nu a existat in rm, se plangeau de faptul ca dupa ce ii invata pe moldoveni sa dea la strung, in trei luni astia lasa munca… 15 ani de stat la taraba in calea basarabiei au dus la pierderea culturii industriale… plus, cei de la lear corp spuneau ca muncitorul polonez din fabrica lor e de trei ori mai productiv… asa ca autorii raportului au dreptate, din pacate…
Pingback: Startup Weekend Moldova « Artur Gurău
Sunt bucuroasa ca se organizeaza si la noi astfel de evenimente, keep up the good work
@condrat.
Pai invata cu un salariu mic (fac investitia in sine) si apoi pleaca la un salariu mai bun.
Asta si presupune capitalismul si relatiile de piata nu?
Pingback: Analiză complexă a live-urilor din Moldova » blogul lui eugen