Moldcell retarifare

De cînd a venit Orange pe piaţa moldovenească, toţi sau cel puţin majoritatea utilizatorilor ale serviciilor Moldcell aşteptau cu nerăbdare răspunsul operatorului lor favorit, că dacă nu “schimbăm operatorul, ne facem mai orange”, spuneau ei:). Şi uite că în sfîrşit Moldcell a făcut mult aşteptatul pas.

Deci, din press-release — moldcell.md aflăm că “Tarifele la convorbirile in retea s-au redus pana la 80%!” şi “Tarifele pentru utilizarea SMS, MMS s-au redus pana la 65%!“. Astfel, 1 minut va costa:

  1. către numerele preferate Friends & Family — 1.70 lei;
  2. către numere Moldcell — 2.60 lei;
  3. către număr local din alte reţele mobile sau fixe — 5.20 lei (nu e mult?).

Şi

  1. SMS national (per mesaj) — 0.67 lei;
  2. SMS international (per mesaj) — 1.34 lei.

Convertirea impulsurilor a avut loc automat, conform cursului 1 impuls = 1 leu. Respectiv dacă aţi avut în cont 30 impulsuri, după convertire ar trebui să aveţi 30 lei. Dar, nu e chiar aşa, eu spre exemplu am avut 74 de impulsuri, care după convertire au devenit 74,15 lei. De unde s-au luat cei 0,15 lei? Sau acesta-i bonus?:)

Dar, am fost plăcut uimit cînd apelînd numărul *440# am văzut că am în cont 30 minute de convorbiri:), în sfîrşit pot şti cît am să pot vorbi în timp real.

Din calculele aproximative pe care le pot face la ora asta, se pare totuşi că nu e chiar atît de revoluţionară această retarifare, ci un pas extrem de necesar pentru a rămîne în joc.

Aşteptăm Eventis…

Notiţă: retarifare valabilă numai pentru clienţii Alocard

Also read...

Comments

  1. subiectul este interesant, intradevar in moldova e mai greu sa faci bani din online. eu am incercat si mai incerc, dar singur e mai greu

  2. Vitalie, am ris mult despre intentiile tale referitor la “mănăjerii şi admini” :))) , dar asta e adevarul ;)

  3. avea tatniu, dumnezeu sa-l ierte, o vorba la tema asta: “no publicity – no prosperity”.
    scurt, clar, si cuprinzator.
    ;)

  4. Pingback: Pioneratul twitterului

  5. Pingback: Pioneratul twitterului

  6. Da, asta e bine. Insa am inteles ca Angello nu ofera deloc conditii privelegiate celor care initiaza proiecte finantate de ei iar Simpals ofera expertiza locala, pe cind un startup de succes are nevoie de expertiza si experienta internationala…

  7. Artur, da ceea ce ai menționat e un neajuns clar. E nevoie de colaborare și de schimb de exeperiențe măcar cu vecinii. Am putea învăța multe lucruri interesante.

  8. Pingback: Temă pentru acasă

  9. Stiu ca e greu de acceptat dar din pacate este o discrepanta ft mare intre cererea de afaceri si calificare…sau mai explicit…persoanele care ies de pe bancile universitaii nu dispun de abilitatile necesare.

  10. din pacate, noi nici la unskilled labor force nu prea facem fata… in discutii cu cei de la draexelmaer si lear, doua compaii care au creat cca 3000 de locuri de munca si o industrie care nu a existat in rm, se plangeau de faptul ca dupa ce ii invata pe moldoveni sa dea la strung, in trei luni astia lasa munca… 15 ani de stat la taraba in calea basarabiei au dus la pierderea culturii industriale… plus, cei de la lear corp spuneau ca muncitorul polonez din fabrica lor e de trei ori mai productiv… asa ca autorii raportului au dreptate, din pacate…

  11. Pingback: Startup Weekend Moldova « Artur Gurău

  12. @condrat.
    Pai invata cu un salariu mic (fac investitia in sine) si apoi pleaca la un salariu mai bun.
    Asta si presupune capitalismul si relatiile de piata nu?

  13. Pingback: Analiză complexă a live-urilor din Moldova » blogul lui eugen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.