Cine merge la BarCamp 2008?
BarCamp va avea loc pe 8-10 februarie 2008 la Riga, e o neconferinţa despre noile media, bloguri, podcast, retele sociale, jurnalism civic, web 2.0, open source, etc. Evenimentul include prezentări, ateliere, grupuri de lucru, toate fiind organizate şi coordonate de însăşi participanţi.

Un eveniment similar a avut loc în Kiev pe 13-14 octombrie 2007, BlogCamp. Puteţi studia programul acestui eveniment pentru a înţelege mai bine scopul lui şi temele ce vor fi abordate în cadrul BarCamp-ului preconizat pentru luna februarie la Riga. Altfel, vizitaţi site-ul oficial barcamp.org, unde puteţi face cunoştinţă cu experienţa altor ţări în organizarea evenimentului.
Cine, totuşi, vrea să meargă la BarCamp 2008?
Deşi, la eveniment s-au înscris în jur de 10 persoane originari din Moldova, doar 2 la sigur merg. Ceilalţi nu prea îşi dau interesul sau nu au nevoie de invitaţii, vize şi alte chestii birocratice.
Dorim să adunăm un grup din 7-10 persoane, care împreună, organizat să ne deplasăm la eveniment. Unele informaţii referitor la obţinerea invitaţiei şi vizei o puteţi găsi aici, traseele şi preţurile deplasării spre Riga sînt discutate aici, dacă aveţi alte întrebări scrieţi mai jos.
Trebuie să ne mobilizăm pînă pe 15 decembrie 2008, aveţi la dispoziţie 4 zile pentru analiză, presupun că e timp suficient;)
subiectul este interesant, intradevar in moldova e mai greu sa faci bani din online. eu am incercat si mai incerc, dar singur e mai greu
Vitalie, am ris mult despre intentiile tale referitor la “mănăjerii şi admini” :))) , dar asta e adevarul ;)
Îi drept și ai scris.
iTineret?
Eugen, ce iTineret?!
Nu îmi dau seama despre ce e vorba.
avea tatniu, dumnezeu sa-l ierte, o vorba la tema asta: “no publicity – no prosperity”.
scurt, clar, si cuprinzator.
;)
Pingback: Pioneratul twitterului
Pingback: Pioneratul twitterului
Da, asta e bine. Insa am inteles ca Angello nu ofera deloc conditii privelegiate celor care initiaza proiecte finantate de ei iar Simpals ofera expertiza locala, pe cind un startup de succes are nevoie de expertiza si experienta internationala…
Artur, da ceea ce ai menționat e un neajuns clar. E nevoie de colaborare și de schimb de exeperiențe măcar cu vecinii. Am putea învăța multe lucruri interesante.
Pingback: Temă pentru acasă
Stiu ca e greu de acceptat dar din pacate este o discrepanta ft mare intre cererea de afaceri si calificare…sau mai explicit…persoanele care ies de pe bancile universitaii nu dispun de abilitatile necesare.
din pacate, noi nici la unskilled labor force nu prea facem fata… in discutii cu cei de la draexelmaer si lear, doua compaii care au creat cca 3000 de locuri de munca si o industrie care nu a existat in rm, se plangeau de faptul ca dupa ce ii invata pe moldoveni sa dea la strung, in trei luni astia lasa munca… 15 ani de stat la taraba in calea basarabiei au dus la pierderea culturii industriale… plus, cei de la lear corp spuneau ca muncitorul polonez din fabrica lor e de trei ori mai productiv… asa ca autorii raportului au dreptate, din pacate…
Pingback: Startup Weekend Moldova « Artur Gurău
Sunt bucuroasa ca se organizeaza si la noi astfel de evenimente, keep up the good work
@condrat.
Pai invata cu un salariu mic (fac investitia in sine) si apoi pleaca la un salariu mai bun.
Asta si presupune capitalismul si relatiile de piata nu?
Pingback: Analiză complexă a live-urilor din Moldova » blogul lui eugen