Pam-pam Pamparam, simţi pamparitmul?!
Astăzi, kinetik lab. a lansat Pamparam.md un site dedicat muzicii, în special celei autohtone. S-a muncit mult la el, de fapt şi se mai munceşte. Informaţia o colectăm din vară, deci chiar acum veţi putea citi şi afla despre multe evenimente ce au avut loc recent pe scena moldavă.
Ce pot găsi acolo?
Multe, multe noutăţi, evenimente, recenzii şi interviuri. La fel, e în proces de completare baza de date a artiştilor, care-s foarte mulţi la noi.
Apropo, artiştilor colaboraţi mai activ cu reporterii noştri!
Pe lîngă standardele, pentru acest tip de site-uri compartimente, care au fost enumerate mai sus, avem şi un blog. În blog utilizatorii pot să-şi scrie propriile articole, recenzii şi să mai bîrfească puţin, că doar showbizul practic pe asta şi se ţine;) Blogul este comun, deci e o încercare de blogging colectiv. Se zice că celor mai buni bloggeri li se vor deschide noi oportunităţi;)
Şi gata?
Site-ul încă e în beta, avem în plan încă foarte multe de realizat şi mărunţişuri de implementat, şi cu ţica le vom face pe toate;)
subiectul este interesant, intradevar in moldova e mai greu sa faci bani din online. eu am incercat si mai incerc, dar singur e mai greu
Vitalie, am ris mult despre intentiile tale referitor la “mănăjerii şi admini” :))) , dar asta e adevarul ;)
Îi drept și ai scris.
iTineret?
Eugen, ce iTineret?!
Nu îmi dau seama despre ce e vorba.
avea tatniu, dumnezeu sa-l ierte, o vorba la tema asta: “no publicity – no prosperity”.
scurt, clar, si cuprinzator.
;)
Pingback: Pioneratul twitterului
Pingback: Pioneratul twitterului
Da, asta e bine. Insa am inteles ca Angello nu ofera deloc conditii privelegiate celor care initiaza proiecte finantate de ei iar Simpals ofera expertiza locala, pe cind un startup de succes are nevoie de expertiza si experienta internationala…
Artur, da ceea ce ai menționat e un neajuns clar. E nevoie de colaborare și de schimb de exeperiențe măcar cu vecinii. Am putea învăța multe lucruri interesante.
Pingback: Temă pentru acasă
Stiu ca e greu de acceptat dar din pacate este o discrepanta ft mare intre cererea de afaceri si calificare…sau mai explicit…persoanele care ies de pe bancile universitaii nu dispun de abilitatile necesare.
din pacate, noi nici la unskilled labor force nu prea facem fata… in discutii cu cei de la draexelmaer si lear, doua compaii care au creat cca 3000 de locuri de munca si o industrie care nu a existat in rm, se plangeau de faptul ca dupa ce ii invata pe moldoveni sa dea la strung, in trei luni astia lasa munca… 15 ani de stat la taraba in calea basarabiei au dus la pierderea culturii industriale… plus, cei de la lear corp spuneau ca muncitorul polonez din fabrica lor e de trei ori mai productiv… asa ca autorii raportului au dreptate, din pacate…
Pingback: Startup Weekend Moldova « Artur Gurău
Sunt bucuroasa ca se organizeaza si la noi astfel de evenimente, keep up the good work
@condrat.
Pai invata cu un salariu mic (fac investitia in sine) si apoi pleaca la un salariu mai bun.
Asta si presupune capitalismul si relatiile de piata nu?
Pingback: Analiză complexă a live-urilor din Moldova » blogul lui eugen