Un an de flicăreală

Sunt pasionat de fotografie din copilărie. Acasă aveam un FED-5, şi o carte despre fotografie pe care tot timpul o mozoleam pentru a înţelege macar ceva din ceea ce scria acolo. Şi pînă la urmă ceva cunoştinţe despre compoziţie şi estetică am preluat din ea. Dar lipsa de materiale şi evident bani pentru aceste materiale alungau departe dorinţa de a aplica provocările, care îmi zbunţuiau prin cap, în practică. În fine, totul s-a schimbat odată cu apariţia fotografiei digitale, venirea ei în mase şi apariţia comunităţilor online.

Cele mai populare între utilizatori

Să fac o precizare, aceste imagini sunt cele mai populare între utilizatorii flickr.com, care după cum ştiţi sunt din toate colţurile lumii.

Invazia

Invazia

wow

O

Martie

Martie

Mîka

mîka

Moldova credincioasă

Moldova believe

Cele mai iubite de mine

NBP tendinta view nirvana între Block rock'n bits Light Mall upstairs nuştiu

Toate imaginele vor fi deschise într-o fereastră noua, din păcate. Dar în viitorul apropiat o să puteţi să le vedeţi fără a pleca de pe acest site;) Pluginul este instalat si funcţionează, dar nici cum nu-mi ajung mîinele să mă ocup de partea grafică.

Update: Aceste fotografii sunt făcute de mine;)

Also read...

Comments

  1. subiectul este interesant, intradevar in moldova e mai greu sa faci bani din online. eu am incercat si mai incerc, dar singur e mai greu

  2. Vitalie, am ris mult despre intentiile tale referitor la “mănăjerii şi admini” :))) , dar asta e adevarul ;)

  3. avea tatniu, dumnezeu sa-l ierte, o vorba la tema asta: “no publicity – no prosperity”.
    scurt, clar, si cuprinzator.
    ;)

  4. Pingback: Pioneratul twitterului

  5. Pingback: Pioneratul twitterului

  6. Da, asta e bine. Insa am inteles ca Angello nu ofera deloc conditii privelegiate celor care initiaza proiecte finantate de ei iar Simpals ofera expertiza locala, pe cind un startup de succes are nevoie de expertiza si experienta internationala…

  7. Artur, da ceea ce ai menționat e un neajuns clar. E nevoie de colaborare și de schimb de exeperiențe măcar cu vecinii. Am putea învăța multe lucruri interesante.

  8. Pingback: Temă pentru acasă

  9. Stiu ca e greu de acceptat dar din pacate este o discrepanta ft mare intre cererea de afaceri si calificare…sau mai explicit…persoanele care ies de pe bancile universitaii nu dispun de abilitatile necesare.

  10. din pacate, noi nici la unskilled labor force nu prea facem fata… in discutii cu cei de la draexelmaer si lear, doua compaii care au creat cca 3000 de locuri de munca si o industrie care nu a existat in rm, se plangeau de faptul ca dupa ce ii invata pe moldoveni sa dea la strung, in trei luni astia lasa munca… 15 ani de stat la taraba in calea basarabiei au dus la pierderea culturii industriale… plus, cei de la lear corp spuneau ca muncitorul polonez din fabrica lor e de trei ori mai productiv… asa ca autorii raportului au dreptate, din pacate…

  11. Pingback: Startup Weekend Moldova « Artur Gurău

  12. @condrat.
    Pai invata cu un salariu mic (fac investitia in sine) si apoi pleaca la un salariu mai bun.
    Asta si presupune capitalismul si relatiile de piata nu?

  13. Pingback: Analiză complexă a live-urilor din Moldova » blogul lui eugen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.