Mai sunt cartuşe la depozit
Căutînd ce mai nou a apărut pe technorati.com despre Moldova, am dat întîmplător peste „Sacul cu Gînduri” al lui Corin Chiriac, un bloger din Iaşi. Din cîte am înţeles Corin a lucrat cîndva la Grapefruit, o companie binecunoscută la noi la Chişinău.
După ce finisasem să citesc acest articol, m-am gîndit că scrie bine şi trebuie de mai citit cîte ceva, şi spre surpriza mea pe pagina principală am găsit un articol cu titlul „Ultimul cartuş” şi logoul pe care îl făcusem acum 3 ani în urmă.
Comentariul lui Corin:
Nu este prima apreciere, am luat cu acest site şi un prim loc la „Tag Awards”(nu mai există acest concurs), a fost apreciat cu locurile 1 şi 2 de liderii IT din Moldova la WebTop 2004 (însă în clasamentul final am luat locul 4). Am primit şi scrisori de la vizitatori cu felicitări etc. Dar, cu mult e mai plăcut să fii apreciat la o distanţă de 3 ani de la realizare de un specialist bun.
Cît despre Î.S. Cartuş pot spune că a fost unica companie care nu s-a implicat deloc în procesul de creaţie şi nu a avut nici o obiecţie, pentru ce îi mulţumim;).
Merg să mai caut cartuşe la depozit…
subiectul este interesant, intradevar in moldova e mai greu sa faci bani din online. eu am incercat si mai incerc, dar singur e mai greu
Vitalie, am ris mult despre intentiile tale referitor la “mănăjerii şi admini” :))) , dar asta e adevarul ;)
Îi drept și ai scris.
iTineret?
Eugen, ce iTineret?!
Nu îmi dau seama despre ce e vorba.
avea tatniu, dumnezeu sa-l ierte, o vorba la tema asta: “no publicity – no prosperity”.
scurt, clar, si cuprinzator.
;)
Pingback: Pioneratul twitterului
Pingback: Pioneratul twitterului
Da, asta e bine. Insa am inteles ca Angello nu ofera deloc conditii privelegiate celor care initiaza proiecte finantate de ei iar Simpals ofera expertiza locala, pe cind un startup de succes are nevoie de expertiza si experienta internationala…
Artur, da ceea ce ai menționat e un neajuns clar. E nevoie de colaborare și de schimb de exeperiențe măcar cu vecinii. Am putea învăța multe lucruri interesante.
Pingback: Temă pentru acasă
Stiu ca e greu de acceptat dar din pacate este o discrepanta ft mare intre cererea de afaceri si calificare…sau mai explicit…persoanele care ies de pe bancile universitaii nu dispun de abilitatile necesare.
din pacate, noi nici la unskilled labor force nu prea facem fata… in discutii cu cei de la draexelmaer si lear, doua compaii care au creat cca 3000 de locuri de munca si o industrie care nu a existat in rm, se plangeau de faptul ca dupa ce ii invata pe moldoveni sa dea la strung, in trei luni astia lasa munca… 15 ani de stat la taraba in calea basarabiei au dus la pierderea culturii industriale… plus, cei de la lear corp spuneau ca muncitorul polonez din fabrica lor e de trei ori mai productiv… asa ca autorii raportului au dreptate, din pacate…
Pingback: Startup Weekend Moldova « Artur Gurău
Sunt bucuroasa ca se organizeaza si la noi astfel de evenimente, keep up the good work
@condrat.
Pai invata cu un salariu mic (fac investitia in sine) si apoi pleaca la un salariu mai bun.
Asta si presupune capitalismul si relatiile de piata nu?
Pingback: Analiză complexă a live-urilor din Moldova » blogul lui eugen